Prices
Prices

THE CAMPSITE


Setembre, Octubre i Novembre 573€
Març, Abril i Maig 616,35€
Abril , Maig , Juny 638,40€
1 Setembre fins el 31 de Maig(Gener tancat) 1.297,80€
1 mes de temporada 237,30€ (exepte juliol i agost)
Electricitat 6A (cada nit) 5,46€

La família composta per 2 persones i fills
El llum s’abona per cada nit passada al càmping i s’ha de liquidar al final de cada mes.
NO es permet muntar cuines
VISITES Tots els visitants han de deixar un document a recepció i abonar el preu tarifa si l’estada al càmping és superior a 1 hora.

SEASON 2016 – 2017


Parcel·la + Cotxe 19,45€
Adult 7,00€
Nens (de 3 fins a 10 anys) 5,70€
Electricitat (5A) 5,85€
Cotxe extra 7,00€
Visites Persones + Cotxe

PRICES BUNGALOWS


CADIRALS 5 100,00€
SINGLES I PRUNÉS 5 93,00€
CANALS 4 105,00€
EL PONT 2 80,00€
CASA RURAL 8 200,00€

 

  • Price per night
  • NO pets allowed

BUNGALOWS PER WEEKS


De Divendres a Diumenge
Cadirals i Singles  5  176,50€
Canal  4   186,50€
El pont  2  136,50€
Casa Rural  8 300,00€

Oferta vàlida de Setembre al 21 de Juny ( excepte ponts i festius).

AUGUST


CANAL  21/08/2019 – 31/08/2019 625€

CADIRALS  21/08/2019 – 31/08/2019 595€

CANALS 01/08/2019 – 15/08/2019 735€

CADIRALS 01/08/2019 – 15/08/2019 700€

Singles  21/07/2019 – 15/08/2019 651€

Pont  21/07/2019 – 15/08/2019 560€

La casa  15/07/2019 – 15/08/2019 1400€

PRICES PER WEEK BUNGALOW


Cadiral 01/07/2019 – 15/07/2019 595,00€
Cadiral 15/07/2019 – 31/07/2019 700€
Canal 15/07/2019 – 31/07/2019 735€
Canal  01/07/2019 – 15/07/2019 625€
Singles 01/07/2019- 15/07/2019  554€
Pont 01/07/2019 – 15/07/2019  455€
La casa  01/07/2019 – 15/07/2019  1295€

GENERAL RULES


  • Prices include VAT.
  • The plot includes tent or caravan or motorhome and car.
  • The prices include monthly car caravan and family unit (parents and children) The plot is personal and not transferable.
  • Tourist tax not included 0.50 € per person per day for people over 17 years.
  • We do not accept credit cards.
  • Payments 40% when booking and the remaining 60% upon arrival.

CONDITIONS


PRICING POLICY


Restaurant See Restaurant
Specialties +INFO

OFFERS

hooola